Articles favoris

bara använda pinwheel unadorned

Posté Janvier 13, 2018 by | 3 views
NBA-spelare och högskolagrupper noterar våra industrikontakter att dessa inte är tillgångar till sportartiklar återförsäljare behöver driva försäljningen, vilket gör NBA-kontraktet en kritisk del av sin amerikanska strategi. NBA: s ganska välutvecklade internationella verksamhet skulle också vara en bra tidpunkt för Adidas accelererande internationella expansionsplaner.

Kanske kan Adidas skor dam nu övertyga Blazers att uppgradera till en bättre logotyp och nuvarande stil. Blazersna har varit de som sa att de inte vill byta logotypen. Jag är cool med pinwheel men typ av ansikte som används kan uppdateras. Även tröjorna kan använda en uppgradering. Det kan vara litet. Pinwheel-logotypen är ikonisk, men de borde bli av med den svarta parallellogrambakgrunden och bara använda pinwheel unadorned. Jag tror att de röda borttröjorna med Portland på framsidan är en bra uppdatering.

År 1992 skapades en tidig version av Adidas skor barn Originals för att svara på aptiten för klassiska skor på gatorna, med subtila tweaks för livsstilskläder - svarta superstjärnor med vita ränder (officiellt solidifying det som en klassiker) och några andra nyfikna men djupt tilltalande mockautgåvor för utländska marknader gjorde framträdanden. Omkring 1993 tog Phoenix på superstjärnan skrovets främre skyddssektion till sin logiska slutsats.
Ratings
Code Captcha